Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

Έτοιμος ο νέος δίσκος των Kings Of Leon

Δεν έχασαν χρόνο οι Kings Of Leon και ένα χρόνο μετά το απόλυτα επιτυχημένο, Because Of The Times, επιστρέφουν τον Σεπτέμβριο με νέο δίσκο.
Για την ώρα δεν έχουμε την ημερομηνία της κυκλοφορίας ενώ άγνωστος παραμένει και ο τίτλος. Το δεδομένο είναι πως η αμερικάνικη μπάντα ολοκλήρωσε τις ηχογραφήσεις και μάλιστα ο frontman του συγκροτήματος, Caleb Followill δήλωσε σχετικά, «Δεν ξέρω αν φταίνε τα χάπια (πρόσφατα υποβλήθηκε σε επέμβαση στον ώμο του και του χορηγείται αντιβίωση) αλλά οι μελωδίες του δίσκου είναι πιο δυνατές από κάθε άλλο» ενώ συμπλήρωσε, «Το ξέρω, αυτή την στιγμή ακούγομαι αλαζονικός αλλά για πρώτη φορά στη ζωή μου είμαι περήφανος για όλα μας τα τραγούδια».
Ένα από τα τραγούδια του δίσκου ονομάζεται Crawl και έχει πολιτικό στίχο. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Followill είχε όρεξη για χιούμορ. «Ας πούμε πως ο Sean Penn θα μας συμπαθήσει περισσότερο». Για όσους δεν ξέρουν, ο Αμερικανός ηθοποιός είναι από τους πλέον πολιτικοποιημένος του Hollywood.
Για τους Kings Of Leon αυτός θα είναι ο τέταρτος δίσκος. Πέρυσι, με το Because Of The Times κατάφεραν να φτάσουν για πρώτη φορά στη κορυφή των βρετανικών charts ενώ στο Billboard σκαρφάλωσαν μέχρι το Νο 25 που είναι και η καλύτερη τους θέση στο αμερικάνικο chart.
Αυτή την περίοδο οι Kings Of Leon συνοδεύουν τους Pearl Jam σε συναυλίες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: