Δευτέρα 5 Μαΐου 2008

Tον 9ο δίσκο της καριέρας τους δουλεύουν οι Pearl Jam

Πάνω στον 9ο δίσκο της καριέρας τους δουλεύουν οι Pearl Jam. H αμερικάνικη μπάντα βρίσκεται ακόμα στο πρώτο στάδιο της δημιουργίας του αλλά ελπίζει πως θα είναι έτοιμος πριν ολοκληρωθεί το 2008.
Το album θα διαδεχθεί το «Pearl Jam» το οποίο επανέφερε το συγκρότημα στο προσκήνιο ενώ παραγωγός θα είναι ο Brendan O'Brien. Μαζί του έχουν να δουλέψουν από το Yield (1998) και ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, Mike McCready τόνισε σχετικά, «Βρισκόμαστε ακόμα στο αρχικό στάδιο. Ο Brendan είναι ένας άνθρωπος που σεβόμαστε και πιστεύω πως θα μας πάει σε ένα διαφορετικό επίπεδο».
Ο μπασίστας, Jeff Ament ήταν πιο γλαφυρός, «Είναι φοβερός επαγγελματίας. «Ελάχιστοι παραγωγοί μπορούν να καταλάβουν ένα μπασίστα. Οι περισσότεροι προσπαθούν να ικανοποιήσουν μόνο τον τραγουδιστή ενώ με τον Brendan O'Brien μπορώ να συνεννοηθώ άψογα».
Οι Pearl Jam είναι οι τελευταίοι της γενιάς του Grunge αλλά επιμένουν και συνεχίζουν να κάνουν καλούς δίσκους. Μάλιστα, διατηρούν ένα προφίλ διαφορετικό από τα στάνταρ της μουσικής βιομηχανίας. Για παράδειγμα, τα video clip τους στην μεγάλη τους καριέρα είναι ελάχιστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: