Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008

Οι θρυλικοί The Fall live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το Σάββατο, 19 Ιανουαρίου, η Astra παρουσιάζει στη σκηνή του Gagarin 205 Live Music Space τους Fall, ένα από τα σημαντικότερα και επιδραστικότερα Βρετανικά rock’n’roll σύνολα των τελευταίων τριάντα χρόνων.Λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουργιου box set, το group του - χαρισματικού όσο και ιδιότροπου - Mark E. Smith επιστρέφει στην Ελλάδα, δύο χρόνια μετά την προηγούμενη επίσκεψή του στη χώρα μας, παρουσιάζοντας μια αναδρομή στην σπουδαία καριέρα του, μαζί με υλικό από τα πιο πρόσφατα albums του.
Τη συναυλία θα ανοίξουν οι T.E.N.S., ένα εξαιρετικό, σχετικά νέο, Ελληνικό συγκρότημα με επιρροές από Sonic Youth, Public Image Ltd, Josef K, Wedding Present και... Fall.Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21.00 και εισιτήρια προπωλούνται, προς 25 ευρώ, στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42) και το http://www.ticketpro.gr/. Στο ταμείο, το βράδυ του live, η τιμή θα είναι 30 ευρώ.
Την Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου, οι Fall θα εμφανιστούν στη Θεσσαλονίκη, στο Ξυλουργείο του Μύλου, σε μια συναυλία που διοργανώνει η Kazan DB.
Gagarin 205 Live Music Space: Λιοσίων 205, κοντά στο σταθμό Μετρό / ΗΣΑΠ “Αττική”. Τηλέφωνο: 210 8547600-1. Website: http://www.gagarin205.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: