Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2007

Η επιστροφή των Sex Pistols

Την πρώτη τους συναυλία μετά από τέσσερα χρόνια έδωσαν οι Sex Pistols που αποφάσισαν να επιστρέψουν για μία ακόμα φορά. Μπροστά σε 200 τυχερούς στο διάσημο Roxy Theatre του Λος Άντζελες έδωσαν ένα από τα γνωστά τους επιθετικά live.
Ο Johnny Rotten, ο Steve Jones, o Glen Matlock και ο Paul Cook έδωσαν στους θεατές μία γερή δόση από Sex Pistols με το set να περιλαμβάνει πολλά από τα κλασικά τους κομμάτια. Πάντως, την παράσταση έκλεψε ο 51χρονος πλέον Rotten που καλωσόρισε το κόσμο λέγοντας, «Καλησπέρα LA. Έχεις πλημμύρες, φωτιές και σεισμούς και τώρα έχεις και τους Sex Pistols. Όχι και άσχημα». Το σόου τα είχε όλα, όπως για παράδειγμα ένα ποτήρι μπύρας που εκτοξεύτηκε στον Rotten με τον τελευταίο να φωνάζει πως αν βρει τον δειλό που το έκανε θα τον ...σκοτώσει.
Αυτή ήταν και η μοναδική εμφάνιση των βετεράνων Punk-rockers που τώρα ετοιμάζονται για εμφανίσεις στο Λονδίνο, στο Μάντσεστερ και στη Γλασκώβη. Ανάμεσα στους 200 fans της μπάντας, ήταν ο Gavin Rossdale των Bush, o Carl Barrett των Dirty Preety Things και ο Julian Sands των Velvet Revolver.
Πηγή cosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: