Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Protomartyr - 'No Passion All Technique' (2012)


Οι Protomartyr είναι μια τετραμελής post- punk μπάντα από το Detroit. Μετά την κυκλοφορία των δύο 7" τους "Dreads 85 84 7" και "Colpi Proibiti" μέσα στο 2012, ακολούθησε η κυκλοφορία του ντεμπούτο άλμπουμ τους "No Passion All Technique" από την Urinal Cake Records.

Ο τραγουδιστής τους Joe Casey είναι άξιος συνεχιστής της παράδοσης των Mark E. Smith και Chris Thomson (Circus Lupus, The Monorchid, Skull Kontrol). Κάποιες στιγμές, ο ήχος τους παραπέμπει σε μπάντες από την Αυστραλία αλλά το εντυπωσιακό με το συγκεκριμένο άλμπουμ είναι ότι δε μένει στις ξεκάθαρες παραπομπές του σε μπάντες του παρελθόντος αλλά ελλίσσεται και εκτυλίσσεται μέσα από αυτές δίνοντας ένα εξαιρετικό μουσικό αποτέλεσμα.

Οι Protomartyr δείχνουν να αξίζουν κάτι περισσότερο από τις underground μπάντες του είδους που ενδιαφέρονται να πουλήσουν λίγα αντίτυπα μόνο και μόνο για να βγάζουν τα αναγκαία. Ο ήχος τους αν και αρκετά βρώμικος δεν υποβαθμίζεται χάρη στην εξαιρετική παραγωγή και οι μελωδίες τους έχουν μία εναλλαγή και μια διαφορετικότητα θυμίζοντας πότε The Fall πότε Black Flag (της τελευταίας τους περιόδου) και πότε τίποτε από τα δύο.

Μπορείς να ξεχωρίσεις σε πρώτη φάση το garage- punk "In My Sphere", το "Hot Wheel City" (το πιο Fall από όλα μάλλον...), "Free Supper" (το πιο Black Flag...), το "Ypsilanti" (αρκετά ελληνικός τίτλος???) το "Feral Cats" και το "How He Lived After He Died"...

Tracklist:

1. In My Sphere
2. Machinist Man
3. Hot Wheel City
4. 3 Swalloes
5. Free Supper
6. Jumbo's
7. Ypsilanti
8. Too Many Jewels
9. (Don't You) Call Me Out My Name
10. How He Lived After He Died
11. Feral Cats
12. Wine Of Ape
13. Principalities

links:



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Hey I know this is off topic but I was wondering if
you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.
I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.
Also visit my web blog ... fast pay day Loan

Ανώνυμος είπε...

If some one wants expert view about blogging and site-building then
i suggest him/her to pay a quick visit this blog,
Keep up the nice work.
Feel free to surf my homepage :: http://wiki.master-test.net/

Ανώνυμος είπε...

It's going to be finish of mine day, but before end I am reading this fantastic paragraph to increase my experience.
Also visit my weblog :: com.au