Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Florence + the Machine - "Ceremonials" [2011] new album

Οι Florence and the Machine επιστρέφουν με το νέο άλμπουμ τους ‘Ceremonial’ που κυκλοφορεί στη Μεγάλη Βρεττανία στις 31 Οκτωβρίου από την Island Records. Προηγήθηκε το πρώτο single του άλμπουμ που ήταν το ‘Shake It Out’ αν και τεράστια αποδοχή γνώρισε το track ‘What the Water Gave Me’ που κυκλοφόρησε μέσα στο Σεπέμβρη online συνοδευόμενο από ένα ατμοσφαιρικό music video.

Το άλμπουμ θα διατίθεται επίσης σε 20-track version και θα περιλαμβάνει νέες ηχογραφήσεις της Welsh όπως επίσης και ακυκλοφόρητα demos και ακουστικές εκτελέσεις των ‘What the Water Gave Me,’ ‘Heartlines,’ ‘Shake It Out’ και ‘Breaking Down.’

Το ‘Ceremonials’ έρχεται να ακολουθήσει το εξαιρετικά επιτυχημένο ‘Lungs’ και δεν έρχεται να διαφοροποιηθεί σημαντικά πέρα από κάποια R&B αίσθηση και μία σαφή στροφή στον αμερικάνικο ήχο. Στο "Only If for a Night Here" εμφανίζουν έντονες slow-jam επηρροές με νωχελικά synths ενώ στο "Shake It Out" παγιώνεται πλέον η δυναμική όλων αυτών των tracks, με κύριο χαρακτηριστικό τις εναλλαγές από δυνατό σε πιο σιγανό και αντίστροφα. Το "Never Let Me Go Here" από την άλλη είναι μία τεράστια μπαλάντα και στο "No Light, No Light" ακούγεται το πιάνο σα να είναι ακούρδιστο και τα drums σα να τα παίζει ο Phil Collins. Το άλμπουμ κλείνει με το "Leave My Body" μοιάζει αρκετά το " What the Water Gave Me" αλλά με ένα κλείσιμο που το κατευθύνει σε μία διάσταση που οι πρώτοι ακροατές τους θα προτιμούσαν.

1. ‘Only If for a Night’
2. ‘Shake It Out’
3. ‘What the Water Gave Me’
4. ‘Never Let Me Go’
5. ‘Breaking Down’
6. ’Lover to Lover’
7. ’No Light, No Light’
8. ‘Seven Devils’
9. ’Heartlines’
10. ‘Spectrum’
11. ‘All This and Heaven Too’
12. ‘Leave My Body’

+ Additional Songs on Deluxe Version:
13. ‘Remain Nameless’
14. ’Strangeness & Charm’
15. ’Bedroom Hymns’
16. ’What the Water Gave Me’ (demo)
17. ’Landscape’ (demo)
18. ’Heartlines’ (acoustic)
19. ’Shake It Out’ (acoustic)
20. ’Breaking Down’ (acoustic)

http://www.myspace.com/florenceandthemachine


http://florenceandthemachine.net/


Florence + the Machine - Ceremonials by uidnewmediaberlin

Δεν υπάρχουν σχόλια: