Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Silk Flowers - "Ltd. Form" [2011]


Οι Silk Flowers είναι ένα synth τρίο μουσικής με έδρα τη Νέα Υόρκη. Τα τραγούδια τους ισορροπούν μέρη της ποπ και του θορύβου με μελωδίες που αποπνέουν συναίσθημα από τον ακροατή. Γράφουν τα τραγούδια τους για ζωντανή εκτέλεση, δημιουργώντας μια δυναμική που κυμαίνεται μεταξύ χαρωπής χορευτικής μουσικής και τραχιάς παραφωνίας.

Στο δεύτερο full length album τους, Ltd. Form, οι Silk Flowers έχουν καταφέρει τόσο να εξελιχθούν όσο και να διαφοροποιήσουν περαιτέρω τον ήχο τους, ενώ περικλείουν υψηλές αξίες παραγωγής μέσω της συνεργασίας με την παραγωγό Amanda Warner,ή αλλιώς MNDR. Οι Silk Flowers έχουν καταφέρει να αξιοποιήσουν πλήρως, προσθέτοντας πολύ μεγαλύτερο εύρος, τη ζεστασιά και την πολυπλοκότητα με τα τραγούδια τους χωρίς να θυσιάζουν την ιδιοσυγκρασιακή γοητεία τους.

Ο ήχος τους χαρακτηρίζεται σαν νεκρανάσταση των Joy Dιvision και Echo and the Bunnymen με τη φωνή του Aviram Cohen να ηχεί από το πέμπτο υπόγειο (ή το έκτο;) των dark αναμνήσεών μας. Τώρα βλέπω , προχωρούν. Το άλμπουμ τους κυκλοφόρησε στις 8 Φεβρουαρίου.

Track Listing
1. Chance (2:34)
2. Frozen Moments (
4:14)
3. Covered Lamp (
3:30)
4. Fruit Of The Vine (
4:50)
5. Small Fortune (
4:19)
6. Band Of Color (
2:49)
7. Present Dreams (
3:19)
8. Thin Air (
4:17)
9. A Brush Through The Dust (
3:48)

http://www.myspace.com/silkflowersnyc



Δεν υπάρχουν σχόλια: