Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

Rockwave Festival 09 - Ημέρα 1η review


Το Rockwave Festival ξεκίνησε... και μάλιστα πανηγυρικά!! Πάνω από 20.000 Rockwave fans πλημύρισαν το Terra Vibe Park και η διάθεση έπιασε το κόκκινο! ...and this is just the beginning!

Οι Placebo επιβεβαίωσαν για ακόμη μία φορά τους στενούς τους δεσμούς με την χώρα μας προσφέροντάς το πιο δυνατό, εκρηκτικό και μοναδικό show που παρέδωσαν ποτέ στο Ελληνικό κοινό. Συγκίνησαν, συνεπήραν, ταρακούνησαν και τελικά αποθεώθηκαν από τους χιλιάδες οπαδούς τους. Η αποψινή τους εμφάνιση θα γίνει σίγουρα το νέο talk of the town για μέρες.
Όλοι οι Έλληνες αναγνωρίζουν ότι ο Moby είναι "one of us". Αυτό φρόντισε να το επιβεβαιώσει και ο ίδιος αποδεικνύοντας πόσο αγαπάει την Ελλάδα. Κάθε επίσκεψή του στην χώρα μας «είναι μοναδική» , σύμφωνα με τα λόγια του ίδιου. Το "feel so real" που μας αφιέρωσε εξάλλου, μας γύρισε όλους στις πρώτες Rockwave εμπειρίες που σηματοδότησαν και την αρχή της σχέσης του Moby με τους Έλληνες φίλους του. Και αυτό το vibe δεν θα σταματήσει ποτέ όσο τραγουδάμε μαζί του.
Οι υπερκινητικοί και υπερ-ενεργειακοί Gogol Bordello, έπαιξαν με τον κόσμο, που από όπου κι αν βρισκόταν συρρικνώθηκε προς τη σκηνή για να συμμετέχει στο πάρτυ τους, ο ημίγυμνος Aviv Geffen μας απέδειξε γιατί στην χώρα του είναι super star, ενώ ο Foals - Filippakis μας «έκλεισε» το μάτι υποσχόμενος πολλά για το μέλλον (μας μαζί του). Οι «επαναπατρισθέντες» Expatriate, επιλογή των Placebo για την φετινή περιοδεία τους, αλλά και οι δικοί μας ethic -crazy Cabaret Balkan, η παιχνιδιάρα και sexy Σάννη Χατζηαργύρη που μας έδειξε την φωτεινή όψη του ξυραφιού της καθώς και οι Raintear, γεμάτοι ορμή και νιάτα απέδειξαν γιατί το Rockwave είναι τόσο δυνατό. ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
Και λίγα παρασκήνια ... Οι δέκα τυχεροί που γνώρισαν από κοντά τον Moby, έφυγαν με ένα πολύτιμο memorabilia... ένα αυθεντικό Μoby σκίτσο για τον κάθε ένα από αυτούς. Kι αν η Μoby φιγούρα κοσμεί την πλάτη της μπλούζας μιας εκ των νικητών, ήταν το χαρακτηριστικό Joy Division image στο t-shirt του Μοby πάνω στη σκηνή που τον έκανε ακόμη πιο οικείο. Και οι Gogol μετέφεραν στο backstage AYTO ακριβώς που είδαμε και στην σκηνή, και ο Tricky περνοδιάβαινε στο Terra Vibe και έπαιρνε μια γεύση από το τι τον περιμένει στο Day 2 του πιο Rockwave Festival ΕVER, και ο κόσμος ζούσε την εμπειρία στο πιο πολύχρωμο, φωτεινό, ευδιάθετο Rockwave που σήμερα ξεκίνησε !

Δεν υπάρχουν σχόλια: