Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

Ακυρώθηκε η 2η ημέρα του Rockwave Festival 2009.



Τελικά το φετινό συναυλιακό καλοκαίρι έχει πολλά απρόοπτα και δυστυχώς όλα δυσάρεστα. Λόγω της καταιγίδας που έπληξε την περιοχή της Μαλακάσας, παρουσίαστηκαν τεχνικά προβλήματα και η 2η μέρα του Rockwave ακυρώθηκε.
Έτσι λοιπόν δεν θα απολαύσουμε τους Killers, την Duffy, τον Tricky και τους άλλους της ημέρας ενώ όπως όλα δείχνουν το Rockave Festival θα συνεχιστεί κανονικά την Δευτέρα και την Τρίτη με τις δύο metal ημέρες.
H επισημη ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας, Didi Music
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν σήμερα τη Μαλακάσα Αττικής, από τις 13:15 το μεσημέρι έως τις 14.55, με σφοδρούς ανέμους, χαλαζόπτωση, κεραυνούς και έντονη βροχόπτωση, καθιστούν αδύνατη την πραγματοποίηση της σημερινής ημέρας του Rockwave Festival, 28/06/2009.
Παρά το ότι η κεντρική σκηνή του Festival και ο πύργος ελέγχου ήταν καλυμμένα και από τις τρεις πλευρές τους, η ισχυρή βροχόπτωση κατέστησε τον τεχνικό εξοπλισμό του φεστιβάλ και των καλλιτεχνών επικίνδυνο και ακατάλληλο προς χρήση.
Αφού εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια και παρά τις έντονες προσπάθειες δεν έγινε δυνατή η αποκατάσταση των τεχνικών φθορών σε επαρκή χρόνο. Το team των τεχνικών του Rockwave Festival εργάζεται ήδη πυρετωδώς για την αποκατάσταση του τεχνικού εξοπλισμού του φεστιβάλ με στόχο την πραγματοποίηση των επόμενων 2 ημερών του.
Θα ακολουθήσουν περαιτέρω ανακοινώσεις.
Μείνετε συντονισμένοι στις επίσημες ιστοσελίδες

Δεν υπάρχουν σχόλια: