Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Οι Funeral for a Friend support στους Linkin Park


Οι Ουαλοί post-hardcore / rockers Funeral for a Friend θα ανοίξουν την αυλαία του Terra Vibe Park στις 21 Ιουλίου, λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή οι εκρηκτικοί Linkin Park! Οι πέντε φίλοι ξεκίνησαν από το Bridgend, της Ουαλίας το 2001 και από τότε οι “Funeral for a Friend” κερδίζουν τις εντυπώσεις, με την πλούσια σε παραγωγή δισκογραφία τους. Πιστοί υπηρέτες της μουσικής με δυνατά και γεμάτα νόημα τραγούδια ικανοποιούν τους φανς οποιασδήποτε σκηνής, rock, emo ή και post-hardrock.
Έχουν περιοδεύσει με πολύ μεγάλα ονόματα όπως οι Iron Maiden και My Chemical Romance Τρία single τους έχουν σκαρφαλώσει στο Top 20 των single chart στο Ηνωμένο Βασίλειο, Έχουν βραβευθεί στα Kerrang! Αwards ως οι καλύτεροι πρωτοεμφανιζόμενοι Βρετανοί. Με τον τελευταίο τους δίσκο, “Memory And Humanity” να έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο στην μουσική το υς σταδιοδρομία, θα προετοιμάσουν το έδαφος στο ενθουσιώδες κοινό πριν την μεγάλη εμφάνιση των Linkin Park!!
LINKIN PARK
Opening Act: FUNERAL FOR A FRIEND
Τρίτη 21 ΙΟΥΛΙΟΥ
Terra Stage Terra Vibe Park
Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει!
Τιμές εισιτηρίων:
45 euro όρθιων γενική είσοδος για τα πρώτα 1.000 στην γενική περιοχή, και 55 euro για την ίδια περιοχή μετά την εξάντληση των 1.000 πρώτων.
85 euro όρθιων στο PL1, ειδική περιοχή αμφιθεατρικά αριστερά και δεξιά της σκηνής. Με την αγορά 3 εισιτηρίων στο PL1, έχετε δωρεάν μία θέση Parking.
Την ημέρα της συναυλίας η ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ θα κοστίζει 60 euro ΣΤΟ TAMEIΟ *0,75 € από κάθε αγορά εισιτηρίου δίνεται στο Music For Relief
Σημεία Προπώλησης Εισιτηρίων: ΤΙCKET HOUSE Αθήνα - Πανεπιστημίου 42 , 210 3608366 ΤΙCKET HOUSE Θεσσαλονίκη - Μητροπόλεως 102, 2310 264880

Δεν υπάρχουν σχόλια: