Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Brotherhood – '…Turn The Gold To Chrome…' (2012)


Οι Brotherhood γεννήθηκαν μια σκοτεινή νύχτα του χειμώνα, το Νοέμβριο του 2007 όταν οι Σουηδοί Stefan Eriksson και Micke Lönngren πάτησαν στα μονοπάτια του κλασικού gothic rock. Η κοινή αγάπη για μπάντες όπως οι The Sisters Of Mercy, Joy Division, Depeche Mode, ήταν ο καταλύτης, για να δημιουργήσουν κάτι δικό τους. Τονικά κινούνται μέσα στον ήχο των αρχών της δεκαετίας του '80, με μπάσο, πολύ ηχώ στα φωνητικά, απλά όλα εκείνα, που ζεσταίνουν την καρδιά ενός gothic rock.
Με το ντεμπούτο άλμπουμ τους …Turn The Gold To Chrome… τα 2 αγόρια απέδειξαν εντυπωσιακά, ότι η παραδοσιακή gothic rock δεν μπορεί να εφευρέθηκε τώρα, αλλά παρ' όλα αυτά οι δύο τους πετυχαίνουν να κάνουν τη μουσική τους καινοτόμα και πιασάρικη, έτσι ώστε να μπορούν να συγκριθούν με κλασικές μπάντες του είδους με ευκολία. Από πολλά συγκροτήματα τα παιδιά φιλτράρουν το καλύτερο, μαζί με πολύ από τη δημιουργικότητά τους και πετυχαίνουν έτσι να αναβιώσει στις μέρες μας μια πολύ σπάνια μορφή του gothic rock.

Tracklist:
1. End Of Time
2. Abigail
3. Heroine
4. Lost
5. So Many Stars
6. Sleepwalking
7. Over And Over
8. Shame
9. Question And Answer

http://www.brotherhoodsweden.com/


2 σχόλια:

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ είπε...

καλημέρα , τυχαία έπεσα στο μπλοκ σου και χάρηκα. Πολύ καλή δουλεια και προσεγμένη! εχω να συστήσω ενα ελληνικό συγκρότημα που ισως σε ενδιαφέρει αν θελεις επικοινωνούμε μεσω μειλ

mR alterock είπε...

ευχαρίστως να το συστήσεις...