Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

The Audience - 'Hearts' (2012)


Οι The Audience είναι μία νεανική post-punk μπάντα από τη Νυρεμβέργη της Γερμανίας και αποτελείται από τους Bernd Pflaum (φωνητικά), Michael Arnold (μπάσο, φωνητικά), Sebastian Wild (κιθάρες, φωνητικά), Johannes Preiß (όργανο, φωνητικά), Florian Helleken (drums). Το 2007, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο "Celluloid" στη γερμανική εταιρία Hazelwood. Περιγράφουν το μουσικό τους στυλ σαν ένα πολυμορφικό ποτπουρί ροκ, punk, garage και new wave.

Στο Eurokeennes Festival του 2007, οι The Audience κέρδισαν το βραβείο Tremplin και στο 3VOOR12 website, αναφέρθηκαν σαν την ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη μπάντα του festival De Affaire.

Το άλμπουμ ανοίγει δυνατά με το “We Belong to Boys” και συνεχίζει με τα δύο ίσως καλύτερα tracks του άλμπουμ "Endless Wall" και "Wolves" σε πιο ήρεμους αλλά πολύ μελωδικούς τόνους. Το “Waves” εξελίσσεται και κορυφώνεται μέσα από την επαναληψιμότητα της μελωδίας του ενώ στο “Burning” θυμίζουν κάτι από Klaxons. Στο “We Are Just the Hearts”, δείχνουν μία πιο pop πλευρά τους αλλά στο “Sirens” οι τόνοι ανεβαίνουν και τα drums είναι πιο δυνατά από κάθε άλλο track. Στο "We Won't Get Home", εμφανίζονται πιο rock από ποτέ όπως και στο "Thrill" που έχει έντονα shoegaze και new wave στοιχεία. 

Σε γενικές γραμμές, οι The Audience είναι μία μπάντα που στο άκουσμά της, δε σου περνάει από το μυαλό ότι είναι Γερμανοί και έρχονται να αποδείξουν για μία ακόμη φορά ότι μετα τα 00s πραγματικά δεν υπάρχουν σύνορα στην alternative μουσική σκηνή.

http://www.theaudience.org/

tracklist:

1 We Belong to Boys
2 Endless Wall
3 Wolves
4 Waves
5 Burning
6 Lesser Things
7 We Are Just the Hearts
8 Sirens
9 Looming
10 We Won't Get Home
11 Thrill
12 Blinding Beams



Δεν υπάρχουν σχόλια: