Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Οι Wovenhand έρχονται τον Οκτώβριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη



Οι Wovenhand επιστρέφουν στην Ελλάδα! O David Eugene Edwards, με την απόκοσμη υπνωτιστική παρουσία και την μοναδικά εκφραστική φωνή, συνοδευόμενος από το πιο δυναμικό σχήμα στην μέχρι τώρα πορεία της μπάντας που ξεκίνησε να παίρνει μορφή λίγο πριν το τέλος των τεράστιων 16 Horsepower, θα καταλάβει τη σκηνή του Fix Factory of Sound (Θεσσαλονίκη) την Τρίτη 7 Οκτωβρίου και του Fuzz Live Music Club (Αθήνα) την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου, παρασύροντάς μας στις σκοτεινές ιστορίες του, βγαλμένες από τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής.

Τον περασμένο Απρίλιο, οι Wovenhand κυκλοφόρησαν το 7ο album τους, “Refractory Obdurate”. Οι μέχρι τώρα κριτικές συγκλίνουν στην άποψη πως πρόκειται για την καλύτερη δουλειά της καριέρας τους, κάνοντας ακόμα και συγκρίσεις με τους Swans και το “The Seer” οι οποίες βασίζονται αφενός στη συναισθηματική ένταση που προκαλεί η ακρόασή του και αφετέρου στο ότι ο Edwards και το συγκρότημά του αγγίζουν το ζενίθ της καλλιτεχνικής τους δημιουργίας πολλά χρόνια μετά το ξεκίνημά τους. Μία ιδανική χρονική περίοδος για να τους ξαναδούμε ζωντανά στα μέρη μας, χωρίς αμφιβολία.

Η προπώληση ξεκινάει στα 20 ευρώ, για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 23 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 26 ευρώ.

Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Stores, Παπασωτηρίου, Ιανός και στο www.viva.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: