Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

We Are Falcon - 'Cave' (2013)


Οι We Are Falcon είναι ένα κουαρτέτο (James Moss, Mickey Clarke, Huw Brown & Pete Clarke) από το Λονδίνο, αν και η ιδέα της δημιουργίας της μπάντας άρχισε από το Κάρντιφ της Ουαλίας.
Μόλις πριν από μερικούς μήνες κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο Cave.
Οι We Are Falcon είχαν ήδη προσελκύσει καλές κριτικές και εύσημα από την μουσική σκηνή του Λονδίνου και όλο και πιο πολλούς φαν για τα drum beats, τις γραμμές του μπάσου, τις όχι τραχιές κιθάρες και τους ποιητικούς στίχους τους. Ο ήχος τους είναι μοναδικός αλλά την ίδια στιγμή και οικείος.
 Γνωστοί για τις δυναμικές, χαρισματικές live εμφανίσεις τους, οι We Are Falcon δεν επιδιώκουν να αντιγράψουν κάποιον, αλλά έχουν την εμπιστοσύνη για να χαράξουν την δική τους πορεία και την ικανότητα να παραδώσουν ήχους με την εμπιστοσύνη έμπειρων μουσικών σε συνδυασμό με την ενέργεια και την φρεσκάδα του νεαρού της ηλικίας τους.
 Ακούγοντας τους αμέσως σκέφτηκα τους Kings of Leon, οι τροπικές κιθάρες και δροσερά φωνητικά έμοιαζαν πολύ. Αλλά υπάρχει και κάτι διαφορετικό για τους We Are Falcon, αυτά τα παιδιά όχι μόνο δημιουργούν πιασάρικα κομμάτια, αλλά ενσωματώνουν περισσότερες γραμμές μπάσου στη μουσική τους και δημιουργούν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Tracklist:
1. Kansas
2. Gallows
3. Highway Now
4. Tied Up
5. Fever Nova
6. Ordinary Man
7. Long Haul
8. Greed
9. Saturday Runner
10. Second Go
11. Miss Mine
12. Fade to Black
13. Nme
14. Black Shoe
15. Fever Nova (Acoustic)

Links:

Δεν υπάρχουν σχόλια: