Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Sonic Death - "Gothic Session" EP (2012)



Οι Sonic Death είναι ένα ντουέτο αποτελούμενο από τους Arsenij Morozov και Nikita Krikunov από την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας και η μουσική τους μπορεί να αυτοπροσδιοριστεί ως ψυχεδελική garage pop. Η ηχογράφηση τους όμως πραγματικά θυμίζει ερασιτεχνική ηχογράφηση σε μία σοφίτα, αλλά με τη σκοτεινή πλευρά της ψυχεδελικής garage/psych των 60s μέσα από ένα σύγχρονο πρίσμα.

Το "Gothic Session" είναι το δεύτερο EP τους που κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2011.Το εναρκτήριο track του άλμπουμ "Pleasure" σε βάζει από τις πρώτες συγχορδίες και στίχους στο κλίμα του άλμπουμ ενώ το τρίτο “Marzipan” έχει ένα μουντό ρυθμό με τη συνοδεία tambourine και ακουστικής κιθάρας. Στο ακουστικό αλλά με αρκετές παραμορφώσεις "Streets”, οι Sonic Youth συναντούν μουσικά τους Jesus And Mary Chain και στο “To Me” μπορείς να πεις ότι συγκρούνται η jangly με τη fuzzy garage των 60s. To τελευταίο track "Pol" ακούγεται κάπως πιο αισιόδοξο, λαμπερό σε σχέση με τα προηγούμενα tracks.

Tην πλήρη δουλειά των Gothic Session σου δίνεται η ευκαιρία να την ακούσεις και από τη σελίδα τους στο Bandcamp. Είναι διαθέσιμα επίσης περιορισμένα CD προς $5 το καθένα ή μπορείς να κατεβάσεις το άλμπουμ προς $2 από την Aphonia Recordings.To μόνο σίγουρο είναι ότι η ρωσική ανεξάρτητη μουσική σκηνή μοιάζει να είναι στα καλύτερα της και αρχίζει να αποκτά ολοένα και περισσότερους φανατικούς οπαδούς ανά την υφήλιο.

1. Naslazhdenie   
2. Sejchas (Sukin Syn)           
3. Marcypan           
4. Ulitsy           
5. Ko Mne           
6. Huu-Uh-Uh           
7. Pol





Δεν υπάρχουν σχόλια: