Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Όλες οι λεπτομέρειες για τα live των Mogwai σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


Οι Γάλλοι Kwoon άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο ελληνικό κοινό τον Μάρτιο του 2010 (όταν εμφανίσθηκαν στο Fuzz με τους Piano Magic) και δημιούργησαν ένα πολύ θετικό “θόρυβο” που έχει συνεπάρει τα διεθνή μέσα, αλλά και το παγκόσμιο alternative μουσικόφιλο κοινό από το 2006, όταν κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ “Tales and Dreams”, που εμπεριέχει το “I lived on the moon” ένα video-sensation που απέσπασε πολλά βραβεία και συγκίνησε με το μελαγχολικό του “touch”.
Τρία χρόνια μετά γεμάτοι από live εμπειρίες και διθυράμβους από παγκόσμιο κοινό και κριτικούς οι Kwoon κυκλοφορούν το "When the flower were singing..." ένα άλμπουμ γεμάτο δυναμική και post-rock λυρισμό επιβεβαιώνοντας την αξία τους.
Δεν είναι τυχαίο που τους έχουν χαρακτηρίσει ως τους “νέους Mogwai”. Οι Kwoon, η νέα δύναμη του αυθεντικού post-rock, θα συναντήσουν για πρώτη-παγκόσμια τους Mogwai τη ναυαρχίδα της Σκωτσέζικης post-rock σχολής, στο Fuzz Club, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου σε μία βραδιά πρωτόγνωρης μουσικής εμπειρίας, μιας και σπάνια σε συναυλία ο καλλιτέχνης καταφέρνει να αγγίζει το θεατή, σε τέτοιο συναισθηματικό επίπεδο.
Οι Mogwai θα εμφανιστούν και στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στο Block 33.

H online προπώληση εισιτηρίων ξεκινάει την Παρασκευή 22 Ιουλίου στα www.123merch.gr και www.ticketarena.gr
Από τη Δευτέρα 1 Αυγούστου θα προπωλούνται εισιτήρια και στα Ticket House, Public, Metropolis, Musicland, Hard Rock Café

Τιμές εισιτηρίων

Αθήνα - Τα 200 πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 30 ευρώ
Μετά την εξάντλησή τους τα εισιτήρια θα κοστίζουν 35 ευρώΣτο ταμείο την ημέρα της συναυλίας τα εισιτήρια θα κοστίζουν 40 ευρώ
Θεσσαλονίκη-Τα εισιτήρια κοστίζουν 33 ευρώ
Στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας τα εισιτήρια θα κοστίζουν 38 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: