Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

She Wants Revenge – "Valleyheart" [2011]


Επιστρέφουν με τρίτο άλμπουμ οι She Wants Revenge, μετά από περίπου τέσσερα χρόνια. Η τελευταία τους ολοκληρωμένη δουλειά είχε κυκλοφορήσει το 2007, με 2 εμβόλιμα EP's στο μεσοδιάστημα.

Έχουν ένα πολύ πιο ξεχωριστό στιλ σε όλο αυτό το άλμπουμ σε σύγκριση με τις προηγούμενες δουλειές τους. Οι σαφείς επιρροές από άλλους gothic μουσικούς όπως οι The Cure και οι Depeche Mode είναι λεπτές, αλλά δεν ξεχάστηκαν. Πάνε τα ατελείωτα synths και έχουμε μια νέα εκδοχή της μπάντας με κιθάρες και απόκοσμα φωνητικά.
Αν και
είναι εύκολο πάντα να τους συγκρίνουμε με άλλες μπάντες, οι She Wants Revenge έκαναν σαφές ότι το Valleyheart’ είναι πολύ πιο δική τους αποκλειστικά δουλειά. Το ντουέτο από το LA έχει δείξει σε αυτή τη νέα κυκλοφορία ότι είναι μια δύναμη που λαμβάνεται υπόψη όσον αφορά την πρωτοτυπία και τη δημιουργικότητα.
Must Be The One’ είναι το πρώτο single από το άλμπουμ. Ένα από τα πιο αργά κομμάτια και πολύ πιο γυμνό από ότι συνήθως οι She Wants Revenge προσφέρουν, τα φωνητικά είναι αυτά που κάνουν το κομμάτι.
Το ‘Valleyheart δεν υπολείπεται σε up tempo κομμάτια, όπως ταUp In Flames’, ‘Maybe Shes Right’ και ‘Suck It Up’ που έχουν δυνατές γραμμές μπάσου και μελωδίες που δημιουργούν τον gothic dance ήχο του χορού.

Κυκλοφορεί στις 24 Μαίου.

Tracklist

01. Take The World
02. Kiss Me
03. Up In Flames
04. Must Be The One
05. Not Just A Girl
06. Reasons
07. Little Stars
08. Suck It Up
09. Holiday Song
10. Maybe She’s Right


www.shewantsrevenge.com

www.myspace.com/shewantsrevenge

Δεν υπάρχουν σχόλια: