Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Pete & The Pirates - "One Thousand Pictures" [2011]


Ω ναι, η επιστροφή των Pete And The Pirates με το 2ο άλμπουμ τους είναι γεγονός και εμείς δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο χαρούμενοι.

Μετά από το Little Death, το ντεμπούτο τους πίσω στο 2008, οι Βρετανοί Indie-Poppers επιστρέφουν στο προσκήνιο με το One Thousand Pictures.

Με τα πρώτα δείγματα του άλμπουμ να μας δείχνουν ότι οι Pete And The Pirates παραμένουν πιστοί στο άκρως πετυχημένο – κατά την άποψη του συντάκτη φυσικά- ,ποιοτικό (σε αντίθεση με τις περισσότερες μπάντες από την Μ. Βρετανία) Indie/Brit-Pop/Post-Punk στύλ που τους καθιέρωσε, αποδεικνύουν παράλληλα ότι διαθέτουν και την όρεξη και το ταλέντο για να πάνε λίγο παρακάτω.

Μέχρις στιγμής τα τραγούδια που έχουν κυκλοφορήσει μέσα από το One Thousand Pictures είναι τα: Can't Fish, Cold Black Kitty, Come To The Bar και United τα οποία έχουν αποσπάσει πολύ καλό feedback τόσο στον μουσικό τύπο αλλά και ανάμεσα στους φάνς της μπάντας. Το One Thousand Pictures κυκλοφορεί επίσημα στις 23 Μαίου από την πάντοτε εκλεκτική, πάντοτε cool, Stolen Recordings.

http://www.myspace.com/peteandthepirates

http://www.peteandthepirates.co.uk/


Tracklisting:

01. Can't Fish
02. Cold Black Kitty
03. Little Gun
04. Come To The Bar
05. Winter 1
06. Washing Powder
07. Blood Gets Thin
08. United
09. Shotgun
10. Motorbike
11. Things That Go Bump
12.
Reprise
13. Half Moon Street

Πηγή: mixtape.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: