Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Munly And The Lupercalians - "Petr & the Wulf" (2010)


Ο JayMunly(επίσης γνωστός ως Munly ή Munly Jay Munly) παίζει μπάσο, είναι κιθαρίστας, τραγουδιστής, τραγουδοποιός με έδρα το Denverστο Colorado. Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του" Denver Sound", τη μουσική που αναμιγνύειστοιχεία της χώρας,Gothic, folkκαιgospel. Είναι μέλος των Slim Cessna' s Auto Club και των DenverBroncosUK, καθώςκαι ηγέτηςτης δικής του μπάντας,τους Munly and the Lee Lewis Harlots. Πριν από τη συνεργασία με του ςHarlots ,ο Munly κυκλοφόρησε πολλά σόλο με μια τεράστια ποικιλία απόμουσικούς.Μερικοί από αυτούς είναι μέλητωνSlimCessna' s Auto Club ,των Devotchka,και μελλοντικά μέλητωνMunlyandtheLeeLewisHarlots.Τον Ιούλιο του 2006,οι Munly and the Lee Lewis Harlots ψηφίστηκαν ως το καλύτερο συγκρότημα στο Κολοράντο με πάνω από 100 ειδικούς στη μουσική στο DenverPostUndergroundMusicPoll.
Ο Munly είναι επίσης συγγραφέας που κέρδισε το Southern Award και το North American Playwright Awardγιατο έργο του.
Η μουσική τουMunly έχει δεσμούς με την alt - country καιτην Gothic-Americana.Τα κοινά θέματαπεριλαμβάνουντη θρησκεία, τη βίακαιτις δυσλειτουργικές σχέσεις.
Ο Munlyαυτή τη στιγμήεργάζεται πάνω σε ένασετ άλμπουμ με τον τίτλο" The Kinnery Of Lupercalia",το οποίο θα είναιγια μια φανταστική πόλητηνLupercaliaκαιτους ανθρώπους που ζουνεκεί. Το πρώτο από αυτά τα Petr &theWulf ,​​η «αληθινήιστορία»του παραμυθιού τουΣεργκέι Προκόφιεφ,κυκλοφόρησε στις5 του Οκτώβρη 2010.

Ο Nick Cave συναντά τον Bukowski σε ένα δίσκο must για το είδος. Σε άλλη μια δουλειά του ο Munly επιβεβαιώνει τη θέση του υπαρχηγού στην Alternative Country σκηνή (Η θέση του αρχηγού είναι καπαρωμένη από τον Θεό David Eugene Edwards).


Tracklist

01. Scarewulf
02. Petr
03. Grandfater
04. Bird
05. Cat
06. Duk
07. Three Wise Hunters
08.
Wulf


http ://www .munlymunly .com /

http ://www .myspace .com /munlytheleelewisharlots

JayMunly'sDiscography

  • Blurry(1996)
  • Munly de Dar He(1997)
  • Galvanized Yankee(1999)
  • Jimmy Carter Syndrome(2002)
  • Munly & the Lee Lewis Harlots(2004)
  • Petr & the Wulf(2010) (as Munly & the Lupercalians)

Δεν υπάρχουν σχόλια: