Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Τελειώνουν τα εισιτήρια για τους AC/DC


ΑC/DC τα "καμπανάκια" της κόλασης χτυπούν ήδη και στην Αθήνα για πρώτη φορά. Η τελευταία σας ευκαιρία για να αποκτήσετε έγκαιρα το εισιτήριο σας για τη μεγαλύτερη συναυλία – ύμνο στο Rock N Roll έφτασε!

AC/DC
28 MAIOY
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ - ΑΘΗΝΑ

49 Ευρωπαϊκές Συναυλίες μετράει το Black Ice Τour των AC/DC!! Θέλετε να μάθετε για πόσες από αυτές μπορείτε να βρείτε εισιτήρια;;ΜΟΝΟ για 4! Βελιγράδι, Λισσαβόνα, Άμστερνταμ και Αθήνα!... και αν δεν έχετε σκοπό να... ξενιτευτείτε (εδώ που τα λέμε δεν υπάρχει και λόγος) επισκεφθείτε τα Ticket House σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και on line την σελίδα www.ticketpro.grΟι AC/DC, θρύλοι του Rock N Roll αφήνουν το στίγμα τους στην ιστορία της μουσικής και του live θεάματος! Το staging του σόου είναι το μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο που έχει σχεδιαστεί για συναυλιακό γεγονός τα τελευταία χρόνια! Την παραγωγή της σκηνής και των ειδικών εφέ της περιοδείας υπογράφει άλλωστε ο Mark Fisher, παγκοσμίως γνωστός για τις μοναδικές παραγωγές του όπως The Wall των Pink Floyd, αλλά και περιοδειών των The Rolling Stones, U2, Robbie Williams και άλλων.Μεγάλη στιγμή της πολυετούς καριέρας του η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου!!!
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://www.stufish.com/
Η σκηνή και όλα τα τεχνικά στοιχεία και σκηνικά εφέ του Black Ice Tour θα ταξιδέψουν αυτούσια στο σόου της Αθήνας! Ένα εντυπωσιακό, αυθεντικό, high energy Rock N Roll show!
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
90€ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου, στο κάτω διάζωμα
70€ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου στο κάτω διάζωμα.
60€ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου στο άνω διάζωμα.
80€ όρθιοι, γενικής εισόδου στην αρένα.
Σημεία Προπώλησης: Ticket House:
Αθήνα – Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) / 210 3608366
Θεσσαλονίκη - Μητροπόλεως 102 / 2310 264880Online Sales: www.ticketpro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: