Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

The soft pack - "The soft pack"


Μιλάμε για το ομώνυμο πρώτο album των The Soft Pack, οι οποίοι αφού πρώτα ξεκίνησαν ως The Muslims, για να αναγκαστούν να αλλάξουν το όνομά τους... λόγω όχι και ιδιαίτερα καλών αντιδράσεων από αρκετούς... κολλημένους Αμερικανούς, και αφού δημιούργησαν αρκετό hype με τα πρώτα singles τους, και τις εμφανίσεις τους ανοίγοντας μεταξύ άλλων για τους Franz Ferdinand, Breeders, Last Shadow Puppets και Bloc Party αλλά και σε μεγάλα ευρωπαϊκά festivals όπως τα περσινά All Tomorrow's Parties και Primavera Sounds, έρχονται να διεκδικήσουν και επίσημα πλέον τη θέση τους στην σύγχρονη indie rock σκηνή.

Το ντεμπούτο του group από το Los Angeles θα κυκλοφόρησε σε παραγωγή του Eli Janney, των Girls Against Boys, και περιέχει 10 τραγούδια, από τα οποία μόνο ένα έχει ηχογραφηθεί, όταν ακόμα λεγόντουσαν Muslims.

Αν σας αρέσει ο καθαρόαιμος, απολαυστικός και πιασιάρικος indie rock ήχος δεν θα προσπεράσετε, αλλά μάλλον θα κολλήσετε. Σε όλα τους τα κομμάτια ακούγονται ευδιάθετοι και θορυβώδεις, με κορυφαία στιγμή απογείωσης το κομμάτι ''Parasites''. Ένα μίγμα από punk, garage και power pop, που χαρακτηρίζεται από τις έξυπνες μελωδίες που σου καρφώνονται στο μυαλό, την ποικιλία στο ύφος, αλλά πάνω από όλα από την ένταση που “βγάζει”.

http://www.myspace.com/thesoftpack
http://thesoftpackofficial.com/

Τracklist:

'C'mon'
'Down On Lovin''
'Answer To Yourself'
'Move Along'
'Pull Out'
'More Or Less'
'Tides Of Time'
'Flammable'
'Mexico'
'Parasites'

Πηγή: www.mixtape.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: