Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Spoon - "Transference" new album


Οι Spoon είναι μια μπάντα που είτε αγαπάς, είτε αδιαφορείς. Η φαινομενική απλοϊκότητα στις συνθέσεις τους και η καθαρότητα των φωνητικών είναι τα δύο βασικά συστατικά που τους κατατάσσουν με ευκολία στην κατηγορία μιας εύηχης μπάντας.
Το "Transference" είναι πανέμορφο και σίγουρα ξέρω από τώρα θα συμπεριληφθεί στη λίστα μας με τα καλύτερα album του 2010. Δεν ξέρω αν μπορώ να θεωρηθώ αντικειμενικός κριτής, ξέρω όμως σίγουρα πως όσοι αγαπάτε την εν λόγω μπάντα θα συμφωνήσετε μαζί μου. Αυτές τις μέρες που πιάσανε τα κρύα θα θέλατε κάτι που θα σας κάνει να χαμογελάτε το πρωί.
Τα "Got Nuffin" '“Written In Reverce” και “Is Love Forever?”, με ήχους να εισβάλουν από παντού στα ακουστικά μου, όπως συμβαίνει άλλωστε με όλα τα κομμάτια των Spoon, σίγουρα αποτελούν τις καλύτερες στιγμές του album. Ας είμαστε ειλικρινείς όμως… Που θα βρεθεί αλλού μπάντα που θα σας δίνει την αίσθηση ότι τραγουδάει στα αυτιά σας; Η αίσθηση «ηχογράφηση για τα αυτιά σας μόνο» είναι η εξαιρετική τους ικανότητα, τη δημιουργούν με απόλυτη ακρίβεια και σας την χαρίζουν απλόχερα...

Track Listings
1. Before Destruction
2. Is Love Forever
3. Mystery Zone, The
4. Who Makes Your Money
5. Written In Reverse
6. I Saw The Light
7. Trouble Comes Running
8. Goodnight Laura
9. Out Go The Lights
10. Got Nuffin
11. Nobody Gets Me But You

Δεν υπάρχουν σχόλια: