Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

Οι Piano Magic live στην Ελλάδα

Εξαιρετικά δύσκολο να περιγραφεί με λόγια τι εστί Piano Magic... Οι τυχεροί που τους έχουν απολαύσει live γνωρίζουν ήδη πως κάθε ζωντανή τους εμφάνιση αποτελεί από μόνη της μια ολόκληρη ιεροτελεστία. To Σάββατο 8 Νοέμβριου 2008 θα βρεθούν ξανά στη χώρα μας, στη σκηνή του An Club.
Από την μελωδική, εύθραυστη πλευρά του Post-Rock, στον χαμένο παράδεισο της 4AD (ανήκουν άλλωστε στον «κατάλογο» της κορυφαίας Βρετανικής ετικέτας!), και από τις μνήμες του Ivo και των This Mortal Coil, στα φαντάσματα της κινηματογραφικής μουσικής. Με νέο εξαιρετικό άλμπουμ, επικεφαλής τον Glen Johnson και full band επί σκηνής που περιλαμβάνει την αιθέρια Γαλλίδα Angele David-Guillou (πιο γνωστή ως Klima -το ντεμπούτο άλμπουμ της κυκλοφορεί για λογαριασμό της Peacefrog, ετικέτας των Nouvelle Vague και Jose Gonzales- αλλά και το ήμισυ των Ginger Ale), υπόσχονται ένα δίχως επιστροφή ταξίδι στον πλανήτη της χαμένης μαγείας. Believe In Magic.
Σαββατο 8 Νοεμβριου 2008@ AN CLUB*
ΕΙΣΟΔΟΣ: 30 ευρώ (ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ-ΠΡΩΤΑ 300), 35 ευρώ (ΠΡΟΠ.-ΤΑΜΕΙΟ) www.piano-magic.co.uk - www.myspace.com/lawbirthweightKLIMA: www.myspace.com/contactklima

Δεν υπάρχουν σχόλια: