Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

Review : JAMES - HEY MA

Όταν ακούς πριν από ένα χρόνο ότι επανασυνδέονται οι James και κάνουν περιοδεία και ότι θα κυκλοφορήσουν καινούριο δίσκο, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σου είναι τι κομμάτια θα περιλαμβάνει αυτός ο δίσκος και αν μπορούν να επαναλάβουν την επιτυχία των προηγούμενων album τους., τα οποία έχουν χαραχτεί βαθιά στην καρδιά μας. Ακούγοντας όμως το Hey Ma “ καταλαβαίνεις ότι είναι καλός δίσκος και ότι oι James δεν ξαναγύρισαν για να κοροϊδέψουν τους fan τους οι οποίοι περίμεναν πως και πώς να τον ακούσουν.
Θυμίζει έντονα τους παλιούς καλούς James, έχοντας στοιχεία από παλιά, όπως τρομπέτα, και αναμφισβήτητα πρόκειται για έναν από τους καλύτερους δίσκους που έχουν κυκλοφορήσει. Ξεχωρίζουν τα κομμάτια Bubbles”, “Waterfall” το οποίο μπορείς να το χαρακτηρίσεις σαν την επιτυχία του album, το “Oh My Heart το “Boom Boom”και κλείνοντας με το “I Wanna Go Home” οι James δηλώνουν ότι είναι εδώ, είναι στην καρδιά μας και θα είναι φυσικά και στις 28 Ιουνίου στην Αθήνα για να τους απολαύσουμε ξανά.


James Greek Fans


Y.Γ. :

Βέβαια στην Ελλάδα στην χώρα της υπερβολής οι James είναι μια μπάντα «καμένη», χιλιοπαιγμένη, αφού όλα τα ραδιόφωνα τους παίζουν συνέχεια, ο κόσμος ζητάει να τους ακούσει συνέχεια σε σημείο να λες φτάνει, παρ’ όλα αυτά εμείς τους James τους αγαπάμε και φυσικά θα είμαστε και εμείς εκεί…

Tracklist

1. Bubbles

2. Hey Ma

3. Waterfall

4. Oh My Heart

5. Boom Boom

6. Semaphore

7. Upside

8. Whiteboy

9. 72

10. Of Monsters and Heroes and Men

11. I Wanna Go Home

Δεν υπάρχουν σχόλια: