Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Beady Eye - 'ΒΕ' new album 2013


Οι Beady Eye, η μπάντα του  Liam Gallagher των Oasis, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου τους album, που θα έχει τίτλο ‘BE’ και θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου από την Columbia Records.

Το πρώτο τραγούδι, ‘Flick of the Finger’ έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες στον Αμερικάνικο Ραδιοφωνικό Σταθμό KCRW καθώς και στους XFM και στην εκπομπή του Zane Lowe στο Radio 1.

Το ‘BE’ αντιπροσωπεύει μια πραγματική εξέλιξη στον ήχο της μπάντας και στον τρόπο που γράφουν. Ηχογραφήθηκε στο Λονδίνο με παραγωγό τον Dave Sitek (TV on the Radio, Yeah Yeah Yeahs) και οι Liam Gallagher, Andy Bell και Gem Archer πειραματίστηκαν με κασέτες, samplers, ηχογραφημένες συζητήσεις, i-Phone εφαρμογές και ασυνήθιστα όργανα για να δημιουργήσουν αυτό το φιλόδοξο και συναρπαστικό αποτέλεσμα στα τραγούδια τους προβάλλοντας ένα εντυπωσιακό βάθος στους στίχους.





2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Excellent, what a blog it is! This weblog presents helpful information to us,
keep it up.

Here is my website - fake ray bans

atartis είπε...

ειλικρινα φιλε μπραβο σου χαρη στο δικο σου σαιτ εχεις ανοιξει ξανα τους μουσικους μου οριζοντες κ πολλων αλλων μεσα σε αυτο τον κικεωνα της μετριας μουσικης ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ απτοητος να σαι καλα κ παλι ευχαριστω