Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Πούλα κι εσύ το δικό σου CD Kaiser Chiefs

Οι Kaiser Chiefs επέστρεψαν. Πριν λίγες μέρες είδαμε το καινούργιο τους video clip για το τραγούδι “Little Shocks” και χαρήκαμε ιδιαίτερα. Σήμερα όμως νιώσαμε ότι ίσως τελικά υπάρχει ελπίδα στον (μουσικό) κόσμο όταν διαβάσαμε το πώς ακριβώς θα πωλείται το καινούργιο τους album. Οι Kaiser Chiefs λοιπόν μας προσκαλούν να το φτιάξουμε εμείς. Ναι, σωστά διαβάσατε, το album το φτιάχνουμε εμείς.
Μπαίνοντας στο site τους (www.kaiserchiefs.com) έχουμε την επιλογή να διαλέξουμε δέκα από είκοσι τραγούδια της μπάντας που είναι διαθέσιμα, να τα βάλουμε σε όποια σειρά θέλουμε, να φτιάξουμε το εξώφυλλο και μετά δίνοντας €8.5 να το αγοράσουμε και να το κατεβάσουμε.
Το πανέξυπνο κόλπο όμως δεν είναι τα παραπάνω. Το album που φτιάξατε, μένει στο site τους και μπορεί να το αγοράσει ο οποιοσδήποτε (και εδώ έρχεται το Colpo Grosso), ενώ για κάθε ένα album που πωλείται, η εταιρεία (που ανήκει στους ίδιους τους Kaiser Chiefs) σας πληρώνει €1.1! Ακόμα αν θέλετε σας παρέχει και ξεχωριστό site για την πώληση του δικού σας Kaiser Chief album. Mind blown!


Τα 20 νέα τραγούδια των Kaiser Chiefs είναι τα εξής:

Back In December
Can't Mind My Own Business
Child Of The Jago
Coming Up For Air
Cousin In The Bronx
Dead Or In Serious Trouble
Fly On The Wall
Heard It Break
I Dare You
If You Will Have Me
Little Shocks
Long Way From Celebrating
Man On Mars
My Place Is Here
Out Of Focus
Problem Solved
Saying Something
Starts With Nothing
Things Change

2 σχόλια:

Raggedy Man είπε...

Ταλαιπώρια μαύρη μου φαίνεται εμένα πάντως... Άιντε να δούμε τι ρηβιού θα γράψουμε...

mononotes είπε...

my kaiser album and artwork

link:
http://www.kaiserchiefs.com/mononotes