Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Pink Turns Blue – “Storm” [2010]


Οι Pink Turns Blue κυκλοφόρησαν στις 10 Σεπτεμβρίου το νέο τους άλμπουμ με όνομα 'Storm'. Ο δίσκος είναι συνέχεια από το single 'Storm Rider' που κυκλοφόρησε μέσα στο καλοκαίρι και περιείχε τα κομμάτια "Storm Ride" και "Run from Me".
Οι Pink Turns Blue (Mic Jogwer, Brigid Anderson, Reini Walter, Ruebi Walter, Andreas Plappert) είναι ένα ισχυρό συγκρότημα από την Κολωνία, Γερμανία. Συγκροτήθηκε το 1985, και γρήγορα κυκλοφόρησαν το πρώτο LP τους, If Two Worlds Kiss εκφράζοντας ένα υγιές στυλ New Wave με πολύ dark τόνους και τη χρήση των συνθεσάιζερ, ώστε να γίνουν από τους πρωτοπόρους αυτού του είδους του darkwave.
Μετά από πολλές επιτυχίες όπως
Michelle,Walking On Both Sides,Your Master Is Calling, The First, I Coldly Stare Out, Touch The Skies, Catholic Sunday, Missing You, If Two Worlds Kiss, Moon and Seven Years διαλύθηκαν το 1995. Το 2003 επανενώθηκαν για να εμφανιστούν σε μερικά φεστιβάλ. Λόγω της επιτυχίας της επανένωσης, κυκλοφόρησαν ένα best of album το “Re-Union” και το 2005, το studio album τους“Phoenix. Ακολούθησε το 2007 το "Ghost".
Ο ήχος τους και σε αυτό το άλμπουμ έχει πολλές επιρροές από Joy Division, Velvet Underground, The Chameleons, The Cure.


Tracklist:
01 Fairy Said
02 Storm Rider
03 Run From Me
04 Angels Grow Wings
05 Barcelona
06 To The Core
07 Stars Collide
08 Ah Love
09 Kiss Of Death
10 True Moment


http://www.pinkturnsblue.com/
http://www.myspace.com/pinkturnsblue/

Δεν υπάρχουν σχόλια: