Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Live DVD από τους fans των Nine Inch Nails



Οι οπαδοί των Nine Inch Nails μαγνητοσκόπησαν εμφάνισή τους και σκοπεύουν να την κυκλοφορήσουν σε DVD, με την έγκριση μάλιστα του ιθύνοντος νου τους, Trent Reznor, ο οποίος συμφωνεί και επαυξάνει, μιας και η μπάντα δεν θα μπορούσε να το κάνει μόνη της.
"Δεν μπορούσαμε να μαγνητοσκοπήσουμε το live για το The Downward Spiral στο Webster Hall της πρόσφατης Wave Goodbye tour μας, αφού τα ποσά που ζητούσε ο χώρος της LiveNation ήταν υπέρογκα", δήλωσε ο Reznor.
"Η πολιτική μας όσον αφορά στις κάμερες, όμως, παρέμεινε ως έχει και, μόλις το show έλαβε τέλος, οι fans πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και οργανώθηκαν. Επικοινωνώντας online, αντάλλαξαν όλο το υλικό που είχε τραβήξει ο καθένας σε υψηλή ανάλυση και ξεκίνησαν να το δουλεύουν", συμπλήρωσε ο Reznor.
Δύο μόλις μήνες μετά, το group κυκλοφορεί μια καθαρή και σχεδόν επαγγελματική δουλειά σε DVD, η οποία περιέχει όλη την εμφάνισή του εκεί, στην οποία ερμήνευσε ολόκληρο το κλασικό πλέον για τη δεκαετία του Downward Spiral.
"Είναι το μεγαλύτερο παράδειγμα του τί μπορεί να δούμε αν η δημιουργικότητα των fans δεν περιορίζεται από παρωχημένους περιορισμούς", δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: