Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα το δεύτερο βιβλίο του Nick Cave.



Κυκλοφόρησε την Παρασκευή 9/10 από τις εκδόσεις Τόπος και στην Ελλάδα το δεύτερο βιβλίο του Nick Cave με τίτλο «Ο Θάνατος του Μπάνι Μανρό».
Εντωμεταξύ για την προώθηση του βιβλίου του ο Nick, μαζί με τους Warren Ellis και Martyn Casey, θα κάνει μία σειρά από εμφανίσεις στην Ευρώπη - που δυστυχώς δεν περιλαμβάνει την Ελλάδα. Οι εμφανίσεις θα πραγματοποιηθούν σε μικρά θέατρα και θα συνδυάζουν ανάγνωση επιλεγμένων αποσπασμάτων του βιβλίου από τον Nick με ζωντανή μουσική από τους Ellis και Casey. Επίσης οι τρείς μουσικοί θα παίξουν παλιότερα κομμάτια του Cave ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει στον event κάνοντας ερωτήσεις στον Nick.
Για όποιον έχει όρεξη για ταξιδάκι στο εξωτερικό, λεπτομέρειες για το πού και πότε θα εμφανιστεί μπορείτε να βρείτε εδώ. Για τους υπόλοιπους που θέλουν να τον ακούσουν να διαβάζει το έργο του υπάρχει και η audiobook έκδοση του βιβλίου που μπορεί κάποιος να κατεβάσει μέσω Audible/iTunes προς £14.95 ή να αγοράσει σε deluxe έκδοση με 7 CD και bonus DVD προς £30.
Ως προς την ελληνική έκδοση του βιβλίου λεπτομέρειες εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: