Τετάρτη 19 Μαρτίου 2008

Nέο album από τους Dead Can Dance?

'Ενα νέο album από τους Dead Can Dance μπορεί να μην φαίνεται και τόσο πιθανό για το άμεσο μέλλον τουλάχιστον, ωστόσο υπάρχει αρκετή κινητικότητα και από τα 2 μέλη του συγκροτήματος. Ο Brendan Perry διαχειρίζεται πλέον προσωπικά το προσωπικό του και το myspace των DCD όπου και ανέβασε το καινούριο "Utopia" a taste of thing to come, το οποίο θα συμπεριληφθεί στην επέρχόμενη του δουλειά. Η Lisa Gerrard πάλι, εν μέσω 3 soundtrack δουλειών έχει ετοιμάσει 2 ακόμα νέες κυκλοφορίες για το 2008.
Στη μια απο αυτές συνεργάζεται με τoν Klaus Schulze ενώ για το δεύτερο δίσκο και πάλι με τον Michael Edwards. Μετά το τέλος της περσινής της τουρνέ, η Gerrard αυτοσχεδίασε πάνω στη μουσική του Schulze και το αποτέλεσμα ήταν 6 ώρες ηχογράφησης της φωνής της. Το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα ονομάζεται "Farscape" και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Ιουνίου από την SPV. Ακόμη η Lisa Gerrard θα συμμετέχει σε ένα ιδιαίτερο live που θα πραγματοποιηθεί στο Open Air Theatre ’Loreley’ στις 18 Ιουλίου, στο St. Goarshausen στη Γερμανία, το οποίο θα βιντεοσκοπηθεί για το πρώτο επίσημο DVD του Schulze.
Οσον αφορά το 2ο δίσκο, η Gerrard θα συνεργαστεί και πάλι με τον Michael Edwards τον οποίο είδαμε να κάθεται στο πιάνο και στην περσινή συναυλία της Αθήνας. Το album ονομάζεται "The Black Opal" ενώ στο tracklist περιλαμβάνονται τα "Sleep", "Desert Song", "Black Forest", "Serpent and the Dove", "On an Ocean" καθώς και ένα animated video.
Πηγή:postwave

Δεν υπάρχουν σχόλια: