Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2008

Puressence και Sivert Hoyem (Madrugada) live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Μια σειρά από unplugged εμφανίσεις γνωστών καλλιτεχνών ξεκινάει η DiDi Music αυτόν τον μήνα και η αρχή γίνεται με τους Puressence και τον Silvert Hoyem από τους Madrugada. Για τις συναυλίες αυτές δεν θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια, αλλά θα δωθούν διπλές προσκλήσεις σε 300 τυχερούς για κάθε event. Οι ημερομηνίες είναι 22 Φλεβάρη για τους Puressence στο club 22 και 29 για τον Silvert Hoyem, ενώ στην 1 Μαρτίου θα είναι στον Μύλο. Διαβάστε προσεχτικά το δελτίο τύπου για το πως μπορείτε να συμμετέχετε στον διαγωνισμό:

Η σπάνια ευκαιρία για να τις ζήσει κάποιος από κοντά θα εξασφαλιστεί μόνο μέσω προσκλήσεων, με ένα τηλεφώνημα στο 210 4805621, ΠΡΟΣΟΧΗ η γραμμή θα λειτουργεί από την Πέμπτη 07 Φεβρουαρίου. Mετά από σχετική κλήρωση, 300 τυχεροί για κάθε συναυλία θα παραλάβουν, από τον χορηγό του event, στο σπίτι τους ισάριθμες διπλές συλλεκτικές προσκλήσεις!
Τα unplugged sessions εγκαινιάζουν οι Puressence στις 22 Φεβρουαρίου στην Αθήνα (Club 22) και ο Sivert Hoyem (Madrugada), στις 29 Φεβρουαρίου στην Αθήνα (Club 22) και την 1η Μάρτη στη Θεσσαλονίκη (Liebe.! @ Mύλος club).
Και έπεται συνέχεια...!
Puressence 22/2 Club 22 Zωοδόχου Πηγής και Ακαδημίας Aθήνα
Τιμή εισιτηρίου ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ
ΠΟΡΤΕΣ 20.30 ΕΝΑΡΞΗ 21.30
Μία σειρά από μοναδικές unplugged συναυλίες ξεκινά...με τους αγαπημένους του Ελληνικού κοινού από το Μάντσεστερ που τόσο ταιριάζουν στην ειδική ατμόσφαιρα ενός προσωπικού διαλόγου με το κοινό.. Γνήσιοι εκπρόσωποι της σύγχρονης βρετανικής pop/rock σκηνής - ο χαρακτηρισμός EMO που τους έχει πρόσφατα αποδοθεί μάλλον τους αδικεί ...- οι James Mudriczki, Anthony Szuminski, Kevin Matthews και Neil McDonald δηλαδή οι Puressence με τα στοιχειωμένα φωνητικά του Μudriczki βγάζουν την πρίζα και προσφέρουν, μια καινούρια μουσική εμπειρία ...Η είσοδος στο μοναδικό αυτό show μπορεί να ανοίξει για εσάς με ένα τηλεφώνημα στο 210 4805621. Mετά από σχετική κλήρωση, 300 τυχεροί θα παραλάβουν από τον χορηγό τoυ event, στο σπίτι τους, ισάριθμες διπλές συλλεκτικές προσκλήσεις!

Sivert Hoyem 29/2 Club 22 Zωοδόχου Πηγής και Ακαδημίας Aθήνα και 1/3 Liebe (Μυλος Club) Θεσσαλονικη
Τιμή εισιτηρίου ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ
ΠΟΡΤΕΣ 20.30 ΕΝΑΡΞΗ 21.30
Ένας παλιός φίλος μας επισκέπτεται ξανά. Ο Sivert Høyem, τραγουδιστής και ηγετική μορφή των πολυαγαπημένων μας Madrugada, επιστρέφει στην Ελλάδα – αυτή τη φορά σε acoustic project αφιερωμένο στην προσωπική του δισκογραφία και στους madrugada.
Όπως λέει ο ίδιος: “Η ανεπανάληπτη υποδοχή του ελληνικού κοινού με εντυπωσιάζει μέχρι και σήμερα και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι λατρεύουμε να παίζουμε στην Ελλάδα”.
Η είσοδος στα μοναδικά αυτά show σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μπορεί να ανοίξει για εσάς με ένα τηλεφώνημα στο 210 4805621. Mετά από σχετική κλήρωση, 300 τυχεροί θα παραλάβουν από τον χορηγό τoυ event, στο σπίτι τους, ισάριθμες διπλές συλλεκτικές προσκλήσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: